Dit is Timeless “Calypso from Magpie’s Castle”, een schitterend ‘back-tan white’ teefje. Timeless heeft een mooi gebouwd lichaam. Zij is niet groot en weegt 6 kilo. Timeless is echt een knuffelbeer, en mag graag kusjes geven en ook graag ontvangen. Zij is zeer fotogeniek, heeft humor, en af en toe gedraagt zij zich als een echte clown, echt een dame met karakter

Wij hebben veel ruimte voor de honden, en daar maakt Timeless graag gebruik van. Zij is super snel, houdt van rennen en spelen met de andere honden, kinderen en volwassenen . Buiten kan zij heerlijk actief zijn, maar binnen ligt Timeless het liefst bij je op schoot onder een dekentje.

  • Haar vader is: Whispermoon’s Hodge
  • Haar moeder is: Candy Genes of Magpie’s Castle

Timeless is onze tweede American Hairless Terriër. Timeless is geboren op 7-10-2015 in Duitsland bij Edua van ”Magpie’s Castle”. Omdat wij altijd op zoek zijn naar iets speciaals, waaronder spaarzame bloedlijnen, kregen wij een bericht van Edua dat zij een hele mooie combinatie verwachtte, waarvan de bloedlijn nauwelijks in Europa voorhanden is. Onze interesse was voor een teefje gewekt en wij werden op de wachtlijst gezet. Op 7-10-2015 werd Timeless geboren. Wij hielden dagelijks met Edua  contact en hielden de vingers aan de pols. Wij kregen elke week mooie foto’s opgestuurd, op welke wijze Timeless zich ontwikkelde.

Op 3-12-2015 kwam de grote dag, waarop wij Timeless konden ophalen. Het was een rit van ruim 5 uur, waarna wij Timeless eindelijk in onze armen konden sluiten. De terugweg naar huis, leek een roes. Zij was zo, zo klein. Wat een schatje! Gelukkig had Edua haar dik aangekleed, aangezien het erg koud was. Tijdens de lange rit naar huis, moesten wij regelmatig even stoppen voor een plasje. Timeless had de rit goed doorstaan. Bij thuiskomst kon zij kennis maken met haar toekomstige vriendinnetjes en vriendjes, bij wie zij zich al snel thuis en vertrouwd voelde.

 

Klik hier voor de stamboom van Timeless