Dit is Jeslyn “Too hot to Handle from Born to be Special”. Het teefje dat wij hebben aangehouden uit de combinatie Sjoeby ““WMK’s Cloud Atlys” en Jimmy  “Bellridges John Carter Of Mars”. Jeslyn is geboren op 18-7-2017.

Mijn wens was altijd om een teefje van Sjoeby aan te houden. Naar een lange zoektocht en veel overleg met de fokker van Sjoeby kwamen wij uit bij Edua, zij had een geweldige mooie reu die perfect paste bij Sjoeby, niet alleen qua bloedlijn maar ook zijn geweldige open en lieve karakter.

Op 18-7-2017 Was het zover Sjoeby ging bevallen, het eerste pup dat geboren werd was een reu ( Milow ) een uur later werd Jeslyn geboren, precies het teefje wat ik voor ogen had. Maar omdat Milow ook zo mooi was en het waren toch maar 2 pups, hadden we al snel besloten om ze beiden te houden

Jeslyn is een hele lieve vrolijke dame, met een zeer vriendelijk en open karakter. Jeslyn is echt een allemansvriend en wilt graag door iedereen geknuffel worden. Jeslyn is zeer speels, gek en super snel, zeker met haar broer heeft ze een enorme hechte band en kunnen ze aardig met elkaar dollen rennen en spelen. Een geweldig gezicht om naar hun spel te kijken.

Jeslyn is erg mooi en zeer vrouwelijk gebouwd, ze heeft een goede toplijn, mooi breed schedel, goede opstaande oren, en een heel mooi gangwerk en een goede voorborst en goede hoekingen. Jeslyn is breed gebouwd zoals je dat veel ziet in de Amerikaanse lijnen.

Jeslyn is bruin/wit van kleur, en in de winter is ze een heel stuk lichter van kleur. Een hele mooie teef waar iedereen die haar leert kennen opslag verliefd op haar word.