Sjoeby is 18 Juli 2017 de trotse moeder geworden van 2 schitterende pups, 1 reutje Milow ” New Generation of Born to be special” ( zwart / wit )  en 1 teefje Jeslyn ” Too hot to Handle from Born to be Special  ( wit / bruin )

Dinsdag 29-8-2017, de pups zijn precies 6 weken, en vandaag ook de laatste dag van het mooie weer en daar moeten we natuurlijk wel gebruik van maken, de volwassen honden lekker naar buiten, en de pups er achteraan, en ja de camera gaat natuurlijk altijd mee.

Wij hebben ook een vaste oppas ( Rolinka ) voor de honden, dus ook voor de pups als wij een dagje weg zijn. Ons steun en toeverlaat. Zij is altijd graag met de honden bezig, en ze houd net zoals ik van het fotograferen, vandaag komen de foto’s van haar.

Vandaag toch maar weer naar buiten geweest met de pups en toch weer het een en ander aan foto’s gemaakt. Vandaag waren ze weer lekker druk met elkaar, en heerlijk aan het spelen en ravotten. Jeslyn vond het ook nog nodig om haar moeder te pesten, Sjoeby vind het ook  allemaal prima en speelt het spelletje heerlijk met haar mee.

Gisteren waren Milow en Jeslyn preceis 5 weken oud. Het was schitterend weer dus tijd om eens het grote speelveld te verkennen.
Mijn gedachten was eigenlijk dat ze het speelveld een beetje eng zouden vinden, voor het eerst echt gras,zand enz. Maar nee hoor, ze vonden het zeer interessant en waren druk aan het spelen met de Sjoeby en Timeless, niks bang niks eng, Wat een heerlijke puppenkindjes
Het was heerlijk genieten voor ons allemaal 🙂

Zondag 20 Augustus Kwamen onze vrienden met hun kinderen op visite, de kinderen wilde al zo lang naar de pups komen kijken, en eindelijk was het zo ver. Milow en Jeslyn vonden het ook geweldig om zo met de kinderen te knuffelen en te spelen. Ook hebben Milow en Jeslyn geweldige speeltjes gekregen, daar waren ze gelijk druk mee in de weer, dat viel goed in de smaak. Na een voldaan en drukke dag vielen Milow en Jeslyn als een blok in slaap .

Rond 20 Juli verwachten wij een nestje uit de Combinatie Sjoeby ““WMK’s Cloud Atlys” en Jimmy  “Bellridges John Carter Of Mars”. Het was een aardige zoektocht om een mooie en passende reu te vinden voor een goede combinatie. We zijn eindelijk uitgekomen in Duitsland, bij Edua van Magpies Castle kennel. Zij had een schitterende, en zeer lieve en vriendelijke reu, die aan al onze eisen voldeed. Wij zijn dan ook vol verwachting en zeer enthousiast over deze combinatie.

Wat kunt u van ons verder verwachten? U krijgt een koopcontract met garantie op erfelijke afwijkingen, een goede nazorg, 24 uur per dag bereikbaar, een puppypakket waaronder een mandje, riem, voerder en drinkbak, speeltjes, en natuurlijk kleding van het bekende merk “ForMyDogs”  en natuurlijk alle foto’s die er gemaakt worden. De pups zullen op een leeftijd van 2, 4, en 6 weken ontwormd worden en zullen hun eerste enting mee krijgen.

De pups worden goed gesocialiseerd, ze groeien in huis op, tussen de andere honden, de gezinsleden  en de dagelijkse bezigheden die in het gezin plaatsvinden. Wij zullen de pups veel meenemen naar plekken, zoals winkels, park, plekken waar veel kinderen zijn, meenemen in de auto, maar ook met andere dieren, zoals paarden, katten, vogels en alle dieren die bij ons in de omgeving te zien zijn, maar we doen dit niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis zoals bv het stofzuigen, dweilen, radio, tv, sleutels, alle geluiden waar je in huis mee te maken kan hebben. Ook zullen wij ze alvast wat laten wennen om aan de riem te laten lopen, alles om de pup een goede basis mee te geven en zo goed mogelijk te socialiseren zodat u en uw pup een fijn begin kunnen hebben met een goede start. socialiseren.

Beide ouders zijn getest op:

PLL = Primaire Lens Luxatie
PL = Patella Luxatie
DM = Degeneratieve Myelopathie
prcd PRA = Progressieve Retinale Atrofie (PRA )

Wilt u meer informatie omtrent deze combinatie en/of op de wachtlijst komen te staan, dan kunt u mailen naar: aht@borntobespecial.com

Eerste keus Reu en teef zijn al vergeven.