Maandag 19 Augustus is Timeless en Milow de trotse ouders geworden van 6 reutjes en 2 teefjes.

Stamboom pups: http\://www.dogsfiles.com/index.php?ind=dogsbase&breed=319&op=view&did=143986&nlang=en

De pups op 6 weken leeftijd. Nog 5 reutjes beschikbaar!

Teefje 2 Beschikbaar ( 5 weken oud )

 

Teefje 1 ” Guapa Born to be Special ” ( 5 weken oud )

 

Reutje 1 Beschikbaar ( 5 weken oud )

 

 

Reutje 2 ” Harrie Born to be Special” ( 5 weken oud )

 

 

Reutje 3 Beschikbaar ( 5 weken oud )

 

 

Reutje 4 Beschikbaar ( 5 weken oud )

 

 

 

Reutje 5 Beschikbaar ( 5 weken oud )

 

 

Reutje 6 Beschikbaar  ( 5 weken oud )

 

 

pups paar dagen oud

Wat kunt u van ons  verwachten? U krijgt een koopcontract “Met garantie op erfelijke afwijkingen” , een goede nazorg, 24 uur per dag bereikbaar, een puppypakket waaronder een mandje, riem, voerder en drinkbak, speeltjes, en natuurlijk kleding van het bekende merk “ForMyDogs”  en natuurlijk alle foto’s die er gemaakt worden. De pups zullen op een leeftijd van 2, 4, en 6 weken ontwormd worden en zullen hun eerste enting mee krijgen.

De pups worden goed gesocialiseerd, ze groeien in huis op, tussen de andere honden, de gezinsleden  en de dagelijkse bezigheden die in het gezin plaatsvinden. Wij zullen de pups veel meenemen naar plekken, zoals winkels, park, plekken waar veel kinderen zijn, meenemen in de auto, maar ook met andere dieren, zoals paarden, katten, vogels en alle dieren die bij ons in de omgeving te zien zijn, maar we doen dit niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis zoals bv het stofzuigen, dweilen, radio, tv, sleutels, alle geluiden waar je in huis mee te maken kan hebben. Ook zullen wij ze alvast wat laten wennen om aan de riem te laten lopen, alles om de pup een goede basis mee te geven en zo goed mogelijk te socialiseren zodat u en uw pup een fijn begin kunnen hebben met een goede start. socialiseren.

 

Beide ouders zijn getest op:

PLL = Primaire Lens Luxatie
PL = Patella Luxatie
prcd PRA = Progressieve Retinale Atrofie (PRA )

Wilt u meer informatie omtrent deze combinatie en/of op de wachtlijst komen te staan, dan kunt u mailen naar: aht@borntobespecial.com

Eerste keus Reu en teef zijn al vergeven.