Dit is Milow ” Milow Born to be Special” Milow komt uit de combinatie Sjoeby ““WMK’s Cloud Atlys” en Jimmy  “Bellridges John Carter Of Mars”.Milow is geboren op 18-7-2017.

Mijn wens was altijd om een teefje aan te houden als Sjoeby een nestje zo krijgen. Op 18-7-2019 was het zover dat Sjoeby moest bevallen, het eerste pup dat geboren was was Milow, een schitterende zwart witte reu. Het 2de pup dat geboren was was een heel mooi bruin/wit teefje ( Jeslyn ) het nest had maar 2 pups, maar 2 schitterende pups. Mijn man zei al gelijk, ach waarom houden wij ze niet beide, en al heel snel was de beslissing genomen dat we ze beide aan zouden houden. En gelukkig hebben toen de juiste keuze gemaakt!

Milow is een zeer stoer uitziende reu, maar schijn bedriegt, Milow is qua karakter een zeer zachte en zeer vriendelijke reu die met iedereen goed kan opschieten.  Hij is echt een allemansvriend en wilt graag door iedereen geknuffeld worden! Zijn beste vriendin is toch zijn zusje Jeslyn, dat zijn echt 8 poten op 1 buik, of terwijl: Jut en Jul.

Milow is een zeer goed gebouwde reu, treedt goed gehoekt,  mooie brede schedel, goede rechte rug en een mooi gangwerk. Milow is super snel, erg gespied en mooi breed gebouwd zoals je dat veel ziet in de Amerikaanse lijnen

Milow is  zwart wit van kleur, en in de zomer echt pikzwart. Een bloed mooie reu om te zien, Mensen die hem leren kennen zijn niet alleen verlieft op zijn uiterlijk meer zeer zeker op zijn hele mooie vriendelijke en zeer zachte karakter!