Dit is Milow ” Milow Born to be Special” Milow komt uit de combinatie Sjoeby ““WMK’s Cloud Atlys” en Jimmy  “Bellridges John Carter Of Mars”.Milow is geboren op 18-7-2017.

2 Jaar geleden hadden we een Nestje gefokt met Sjoeby en Jimmy, het was een combinatie waar we zelf graag een pup uit wilde houden. Het nest bestond uit 2 pups een reutje genaamd Milow en een teefje genaamd Jeslyn. De pups waren zo mooi en het was zo’n mooie combinatie dat we al snel hadden besloten om beide pups te houden.

Milow is een zeer stoer uitziende reu, maar schijn bedriegt, Milow is qua karakter een zeer zachte en zeer vriendelijke reu die met iedereen goed kan opschieten.  Hij is echt een allemansvriend en wilt graag door iedereen geknuffeld worden! Zijn beste vriendin is toch zijn zusje Jeslyn, dat zijn echt 8 poten op 1 buik, of terwijl: Jut en Jul.

Milow is een zeer goed gebouwde reu, treedt goed gehoekt,  mooie brede schedel, goede rechte rug en een mooi gangwerk. Milow is super snel, erg gespied en mooi breed gebouwd zoals je dat veel ziet in de Amerikaanse lijnen

Milow is  zwart wit van kleur, en in de zomer echt pikzwart. Een bloed mooie reu om te zien, Mensen die hem leren kennen zijn niet alleen verlieft op zijn uiterlijk meer zeer zeker op zijn hele mooie vriendelijke en zeer zachte karakter!