Dit is Sjoeby “WMK’s Cloud Atlys” een schitterend chocolade/wit teefje. Sjoeby heeft een perfecte bouw. Zij is mooi, elegant en heeft een uitmuntend gangwerk.

Met haar prachtige amber kleurige ogen, steelt zij ieders hart. Sjoeby heeft een schitterend mooi, lief en open karakter. Buiten is Sjoeby erg actief en vindt zij het heerlijk om te rennen, te spelen en te ravotten met hond en mens. Graven is een van haar grootste hobby’s. Maar binnen in huis is zij rustig en ligt Sjoeby het liefst de hele dag bij je op schoot. Sjoeby is zeer aanhankelijk  en een echte knuffelhond.

De ouders van Sjoeby worden veelvuldig uitgebracht op schoonheidswedstrijden, waarbij zij keer op keer hun kampioenstitels weten te behalen. De moeder “Journey” is ook  Grand Champion Flat Racing.

Sjoeby is ons eerste American Hairless Terriër  geboren op 06-02-2015 in de V.S. Wij waren op zoek naar iets speciaals, na lang zoeken en veel informatie te hebben ingewonnen, kwamen wij bij Ryan en Karyn Pingel van Woodland Manor Kennel in Florida uit. ( Ryan is ook Vice President van de AKC club, the American Hairless Terrier Club of America )  Zij hadden een geweldige combinatie gepland, waarvan wij graag een teefje zouden willen hebben. Na heel wat vragen, hebben wij toen besloten om bij hen een teefje te kopen. Sjoeby was 15 weken, toen wij haar vanuit de V.S. naar Nederland mochten invoeren. Deze Nederlandse regels voor pups, zijn gebaseerd op het enten tegen Rabies.

23-05-2015 was het eindelijk zover. Mijn man had mij naar Schiphol weggebracht om naar de V.S. te vliegen. Drie dagen zou ik daar verblijven en kon ik bij Ryan en Karyn logeren, zodat ik een band met Sjoeby kon opbouwen. Bovendien kon ik Ryan en Karyn beter leren kennen en profiteren van hun kennis. Na 3 dagen zijn wij, Sjoeby en ik, weer terug naar Nederland gevlogen. Het was heerlijk en een mooie ervaring, ook het vliegtuigpersoneel was zeer vriendelijk en bezorgd. Sjoeby had de hele terugreis heerlijk op mijn schoot geslapen.

Aangekomen op Schiphol, stond mijn man ons al op te wachten. Hij zag Sjoeby en hij was opslag vertederd met deze mooie dame. Wij waren gelukkig vroeg op Schiphol geland, zodat Sjoeby bij thuiskomst de tijd had om te kunnen wennen aan haar nieuwe omgeving.

klik hier voor de stamboom voor Sjoeby